No lähdin tänään aamulla 9.30 yliopistolle hakemaan väliaikaista opiskelijakorttia, bussilippua ja nettikaapelia tämän hostellin lainakaapelin tilalle. Kävipä sitten ilmi, että kellään ei ollut minulle aikaa tänään, joten päädyin juttelemaan hetken TIborin kanssa ja lähdin sitten haahuilemaan Gyulaan.

Aamulla muuten, kun olin menossa bussilla Gyulaan, Kata bongasi minut bussipysäkillä ja tarjosi kyydin. Tibor kertoi minulle sitten koululla, että itseasiassa minun ei pitäisi matkustaa diakjegyllä (opiskelijalipun hinnalla) ennen opiskelijakorttia koska voisin joutua siitä vaikeuksiin. Noh, ajelinpa sillä silti tänään keskipäivällä takaisin ;) HAH!

Tänään on hieman vituttanut koko paikka, odottelu, tekemättömyys ja kielimuuri, mutta kävin katsomassa silti Gyulan linnaketta, sekä kylpylän pääsisäänkäyntiä:

Kylpylän pääsisäänkäynnistä en siis ottanut kuvia, ei se nyt niin kaunis ole ;)

Töppiksen korvikkeet - naapurit :)

Naapuri ottaa lepiä.

Eli siis harhaluulossa, että täällä olisi edes jonkinnäköinen englanninkielentaito ihmisillä. FAIL. Eli kävinpä sitten lainaamassa kirjastosta Magyar- angol sanakirjoja... ja niistä en edes löytänyt miten kysytään "meneekö tämä bussi... ?" ARGHGHG. Jatkuva kielimuuri on stressaavaa ja ahdistavaa, etenkin kun luppoaikaa on nyt hurumykky eikä paljon muuta voi tehdäkään kuin kierrellä kaupoissa / paikoissa.