Vuorossa käsittämättömän huonoja kuvia eiliseltä reissulta :

Pöytäkartta Velencen järven ympäristöstä

Sotamuistomerkki mäen huipulla

 

Eilen kävimme siis illalla töiden jälkeen Velencen järven toisella puolella, valitettavasti pikkupokkarini on aivan liian heikkotehoinen kuvaamaan sitä näkymää ja se on surullista, sillä... WAU.

Autolla ajaen pääsee aivan toisen puolen vuoren huipulle näköalatasanteella, josta pimeällä näkyy upea tumma järvi ja kyläsilhuetti joka kimaltaa tuhansista valoista. Koetin ottaa kyllä kuvia, mutta niissä lähinnä näkyy musta tuhruinen otos jossa on pari vaaleaa läikkää. Ja se pitäisi nähdä muutenkin livenä, miten näin pieni kylä... tai kylät voivatkaan olla näin kauniita. Ihan huimaa välillä kun istuu auton kyydissä täällä Gárdonyn puolesta ja korkeammilla tieosuuksilla näkee järven ja vuoren täynnä taloja. Olen kateellinen Lucalle joka muuttaa toiselle puolelle ja pääsee asumaan talossa jossa tuo näkymä on joka päiväinen.

Luca vitsaili jo, että ensi vuonna kun tulemme puhumme jo keskenämme Unkaria ja hän voi näyttää meille talonsa ja toisen muistomerkin jota nyt en muista mikä se mahtoi olla.

Olemme siis ihan vaan ideana pyöritelleet Akselin kanssa, että ensi vuonna tulisimme 3-6kk Unkariin asumaan, hän tekisi etätöitään täältä ja minä tekisin työharjoitteluni + pohjustaisin opinnäytetyötäni, koska haluaisin tehdä sen jotenkin liittyen Unkarin kylpyläkulttuuriin ja mahdollisesti turismiin täällä, tai terveyskylpylöiden markkinointiin yleisesti ottaen.

Jos joku paikka pitäisi näin summamutikassa jo nähdyistäni valita, se olisi Gárdony/Agárd. Vuokrata oma talo, ottaa koira mukaan... ihmiset voisivat käydä lomalla Unkarissa meidän vierainamme. Se olisi upeaa... tottakai käytännön järjestelyt ovat paljon monimutkaisempia mutta tämä on se unelma.

Olen nyt tämän viikon puuhaillut kylpylälle mr. Vizille, Lucalle ja Erszebetille Unkarin um-kisojen markkinointisuunnitelmaa, sekä avannut Finnish Sauna Societyn rakennetta ja toimintaa presentaation muodossa. Tällä hetkellä odottelen uutta työtehtävää. Markkinointipuolen "keikka" ei onnistu, sillä koko markkinointipuoli on "jossain muualla". Mutta ei minua haittaa niin kauan kun saan tehdä jotain hyödyllistä - ja tietenkin samalla kirjoittaa blogiani ja irkata ;) Eikä tässä enää olekaan kuin kaksi päivää, tämä ja torstai, sillä perjantaina pääsen käymään Györissä! Mr. Vizi ja Luca ottavat minut mukaansa sinne aamulla ja palaamme iltapäivällä.

Unkarissa olen tehnyt:

- Gyulan kylpylän nettisivujen käännöksen englanti -> suomi

-Gyulan kylpylän vertailua Suomen kylpyläkulttuuriin, sekä erilaisten hoitojen markkinointiarvoa Suomessa

-Saunakulttuuripresentaatio

-Sauna UM-kisojen markkinointisuunnitelma

-Suomen saunaseurasta presentaatio englanniksi

 

Toimistoapina