Sekoilen vähän päivien kanssa, välillä olen laskenut 31.pv mukaan ja välillä en, joten "tänään jäljellä":t heittelee aina yhdellä.

Käytin Töppiksen tiistaina ell, ja sieltä tuli täysin puhtaat paperit. Sai rabieksen ja kennelyskän ja kuulin, että rabieksella onkin 3vkon karenssi että onneksi tuli soitettua heti lekuriin kun asia tuli mieleen. Kirjoittivat myös lemmikkipassiin todistuksen, että Töppis on täysissä ruumiin ja sielun voimissa ja kestää lentomatkan. Tarkistettiin hampaat, silmät, kävi läpi kroppaa.

Paino on kuulemma just passeli, vaikka Töppikselle onkin kertynyt vähän lisärasvaa kesän aikana (ne on ne mummollareissut), eli paino oli 17,8kg. Akselin äiti saa kyllä maksaa ylimääräiset kympit, jos se vikalla vierailulla vielä syöttää herkkuja ;) Hampaat olivat priimakunnossa lukuunottamatta pieniä kertymiä kulmahampaissa! olin tosi tyytyväinen, koska Töppiksellä on aiemmin jouduttu vuosittain putsaamaan hammaskivet nukutuksessa. Ell onnistui vielä syöttämään Töppikselle kaksi raksuakin vaikka se yleensä hylkii kaiken lääkärissä :D

Opin myös, että Suomeen tullessa pitää käydä elltarkastus (siis Unkarin puolella) jotta saa samanlaisen todistuksen lentämistä varten, sekä hakea ekinokokkoosimadotus.

Sirun toiminta testattiin kans ell toimesta.

Eilen hain yhdeltä foorumilaiselta Unicum-lasit, jotka on yybermakeet ja sommittelin ne baarikaappiin. Lisäksi haettiin iskän kanssa töiden jälkeen pieni crosstraineri, jolla olisi tarkoitus potkutella joka päivä väh. 30min. Siinä oli asennossa pieniä ongelmia, tuntui että on koko ajan takakenossa, mutta Akseli lupasi katsoa asiaa. Tarkoitus olisi ensi vuoden kesäkuuhun mennessä eli 10kk sisällä pudottaa 14-19kg.

Projektiani ei tosin auttanut yhtään se, että tuli kutsu PRKLseen, ja koska liha on heikkoa (sekä meidän piti tilata PRKLhupparit) suostuin kutsuun. Pari kaljaa muuttui sitten pilkkuun asti ryyppäämiseksi.

Olo oli aamulla sen mukainen.

Laitoin Lucalle tänään mailia, että osaako sanoa minkäkokoinen talo on, sekä onko siellä TVtä Akselin Wiitä varten :D

Kunnon unkarilaiseen tyyliin porttiimme pitää kiinnittää tällainen, lukee Vihainen/pureva koira. Unkarissa näistä kylteistä löytyy poikkeuksetta dobermann, rottweiler, sakemanni, bulldoggi yms. Ja portin takaa yleensä tämä: