Koska mulla on tylsää ajattelin kirjotella eilisestä raflareissustamme Sutturaan, sekä laittaa pari tavarakuvaa.

Eilen pyörämies tuli keräämään pyörien vuokrarahat ja sen jälkeen huristelimme Sutturaan (aka Csutora etterem). Olimme päättäneet ottaa alkupalat, sillä Akseli halusi kokeilla Sutturan tartar-pihviä (beef tatar) ja minä halusin testata sammakonkoipia.

Viime kerrasta viisastuneena tilasimme siis pääruoaksi annokset "pienten" listalta, eli suppeammalta pääruokalistalta. Itse otin kevyesti kuorrutettua kissakalaa sitruunan ja perunamuussin kera ja Akseli otti fiery bundlen, eli siis leivitetyn porsaanpihvin joka oli täytetty tulisella paprika-porsasmössöllä, ja perunamuusia.

Akselin tartar oli kyllä vaikuttava, todella kaunis annos. Pihvi oli maukas ja sen ympärille oli puutarjottimelle levitetty voita, paprikoita, sipulia yms. Lisäksi toivat korin paahdettua leipää. Itselläni oli yhtä kaunis annos, kolmet leivitetyt sammankoivet riisikeon päällä ja erikseen tartar-kastike. Uteliaille tiedoksi, sammakko maistui hieman kanan ja kalapuikon kohtaamiselta :D Ainoa ällö elementti olivat luut jotka toivat suorilta mieleen sammakon. Olenhan minä kanaakin kiskonut luista irti, mutta ehkä siihen on vain tottuneempi.

Pääruoat olivat erinomaiset, erityisesti pidän unkarilaisten valmistamasta kevyesti leivitetystä (eli ei lähes ollenkaan) kalasta, perunamuusi oli tuoretta eli mukana oli paakkuja ei vain jauhetta+maitoa. Akselikin piti kalastani! :) Itse en välitä erityisemmin leivitetyistä pihveistä, mutta Akselin mielestä hänen valintansa fiery bundle oli erinomainen ja kieltämättä täytteen maku oli juuri sopivan tulinen. Kahden hengen alkupalat + pääruoat + oluet maksoivat alle 40euroa.

Ensi kerraksi sitten kamera mukaan :D

Tänään pyöräilimme Aldiin ja sieltä tarttui Tiinalle mukaan tällaisia

Lisäksi olin aiemmin ostanut Tiinalle eräästä lempikahvilastani Skfvárista nämä:

Jotka ovat tehty marsipaanista, nämä ovat samasta kahvilasta kun viime vuonna ostamani koirat, muistaakseni siinä oli puli ja dalmatialainen.

Aldissa on paljon kaikkea leivontasälää tullut joten pitää ehkä ostaa vielä muutamat kakunkoristeet Tiinalle :)

Lisäksi eilen oli puhetta paljon kengistä ja jäin haaveilemaan näistä tapauksista:

www.brandos.fi/iron-fist/sugar-frosted-heel-ifl0105-heel-multi/a13939

joten jos jollain on ylimääräistä rahaa, niin iron fisteissä kokoni on 37, wink wink ;)

Huomenna lähdemme 12.47 Budapestiin Pálinka & kolbász (makkara) festareille Buda linnaan :)