Emme ole ihan kauheasti saanut aikaiseksi sitten Árpádin reissun ellei kahta alkoholipainotteista vierailua Budapestiin lasketa, otin kuitenkin yhdellä kauppareissulla pari kuvaa

Akseli ja uljaat ratsumme, Akselin vaihteet on käsittämättömät, multa irtosi ruuvi niin että takapyörän lokarin yks osa jouduttiin teippaamaan jesarilla ja vasen käsipehmuste irtoaa kokonaan :D

 

Maisema "kotikatumme" päädystä, tästä alkaa teh PUSTA

Töppis ja Akseli fiilistelevät kuistilla, Töppis on ollut hirveän läheisyydenkipeä täällä, nytkin makaa sängyssä vieressä niin että pää on melkein läppiksen päällä. Tulee aina viekkuun nukkumaan ja muutenkin viihtyy meidän kainalossa. Ainahan se on sellainen ollut, mutta täällä se on vielä jotenkin korostetun hellyydenkipeä.

Eka Katyn mainos jonka olen täällä nähnyt! PÄÄSEN KATYN KEIKALLE!!! Rock on, tämä siis Budapest Délin juna-asemalta

Toissapäivänä olimme siis skottivaikutteisessa Caledoniassa käymässä ja eilen menimme Total metal clubille, joka tosin allekirjoittaneelle toi enemmänkin mieleen edesmenneen Factoryn Hakaniemessä.

Opethin tyttöystävä Andi, Opeth ja Daniel aka pdw

Retardit

Andi ja Opeth

Kertoo ehkä jotain paikan tasosta että ensin sieltä loppui Borsodi (kaljamerkki), sitten cocacola ja sitten appelsiinimehu :DD

Perjantaista viisastuneena tulimme Budapestiin myöhään ja lähdimme ekalla aamujunalla 3.36 jottei Töppis joutuisi olemaan liian kauan yksin. Otimme TMclubilta taksin joka tuli maksamaan 2400ft (30min matka) ja sitten ostimme Déliltä yhden gyrospitan palanpainikkeeksi.

Junassa oli yllättävän paljon porukkaa, luultavasti juurikin siitä syystä ettei Déliltä lähde mitään 00-03 välissä ja tämä one eka vaihtoehto pois.

Junassa käytin sitten ihastuttavaa junavessaa josta konduktööri ystävällisesti tuli ajamaan minut pois... viehättävää asiakaspalvelua, no lippuahan siinä tietenkin kyseltiin mutta CAMOON olin vessassa enkä ehtinyt olla siellä kolmea minuuttiakaan. Siinä sitten meni hieman aikaa kun lipuntarkastus ei sujunutkaan mutkatta vaan joku kundi ei omannut tarpeeksi rahaa ja seisoskeltiin sit yhdellä asemalla odottaen hänen maksuaan. Kundi olisi vain kannattanut heittää ulos koska heti seuraavalla pysäkillä hän sai päähänsä pölliä edessä istuvan kundin iphonen tms.

Ottaen nyt huomioon että a) olin tuhdissa humalassa b) en tajunnut ensin lainkaan mitä hän teki ennenkö näytti minulle sormella että HYSSS ja c) tyyppi näytti siltä että survaisisi huoletta veitsen munuaisiin jos siihen touhuun puuttuisi.

Heti kun hän meni junavaunujen väliin seisomaan poukkasin nukkuvan kundin luokse ja herätin että hei hei nyt perään toi kundi vei ilmeisesti sun puhelimen? No, siinä sitten kävi niin, että kyseinen kundi hyppäsi liikkuvasta junasta ja häntä ei saatu kiinni. Liikkuvasta junasta, wtf oikeasti?! Eli ei kannata ihan huoletta alkaa nukkumaan yöjunissa, voi menettää omaisuuttaan.

Eka kundi jolta se puhelin pöllittiin "syytti" minua että miksen tehnyt mitään, mutta mitä hittoa siinä nyt olisi muuta voinut tehdä kun en edes tajunnut mitä tapahtui alkuun. Että näin täällä... samassa kahakassa tapasimme hassun super-stereotyyppisen homon joka häsläsi ihan hirveästi tästä asiasta, kiitteli meitä ja hyysäsi tätä ryöstettyä poikaa vaikkei tuntenut ketään.

Tänään ollaan vaan maattu ja podettu rapulaa, pyöräiltiin Aldiin hakemaan ruokaa ja tehtiin pastaa kalkkunakermakastikkeella. Huomenna menen taas kylpylälle kun Luca voi paremmin... jos saisi jotain oikeaa tekemistä ;)