Terkkuja Györistä ja kiitos Akselille flunssasta ;)

En ole vielä päässyt Györin kylpylälle asti, sillä sain ilmeisesti Akselilta jonkinmoisen lenssupöpön ja pidän parempana ideana yökkiä limoja yksinäni kotona, kuin kylpylällä.

Olen tosin käynyt tuossa 50m päässä seisoskelemassa ostoskeskuksessa, koska se on mukava, lämmin ja valoisa. Kävin siellä aamulla aamupalalla syömässä italialaisen bruschettan ja cappuccinon.

Minua ei saa enää päästää kauppoihin :(

Tänään ostettua:

2x cappuccino, 1 cola, 1 bruschetta, 3 biletoppia, 7 paria alushousuja ( nämä tosin olivat välttämättömyys) 5 paria korviksia, joista 2 Tiinalle, pattereita, sikspäkki vissyvettä, greippimehua, patonkia.

Maailman päheimpiä korviksia, alempi mörkö on siis karkkihirmu ja ylempi musahirmu jos joku ei näe kuulokkeita. Ötököistä oli myös kaulakorut, joissa karkkihirmulla oli purkkapallokone yms. ja musahirmulla mankka - mutta koska en käytä kaulakoruja ja ne eivät olleet kovin tukevan näköisiä jätin hyllyyn. IHANAT! Musahirmusta oli kyllä myös käsikoru. Ja koira <3 - mikä koirahullu ;) Jätin kauppaan vaikka minkälaisia ihanuuksia ja kuvan ulkopuolelle jäi toinen pari karkkimörköjä jonka Tiina saa (sekä se juttu minkä ostin myös Tiinan puolesta)

Eilen: Bettyboop suihkugeeli (suihkugeeli välttämättömyys), bettyboop ihorasva, tulianen X ;)

Toissapäivänä metallinen koirapurkki marsipaanikoirille, tuliaiset X, bettyboop vihkonen, jouluservettejä, metallisia "vintage" koirakortteja...

Jouluservetit, näitä löytyi paljon erilaisia ja todella kauniita. Ajattelin ostaa joulukortitkin täältä.

Metalliset koirakortit, jotka saa ripustettua seinälle (takapuolella pieni ripustuslenkki joka kiinnitetään tarralla), kortit ovat vielä kelmuissa, joten siksi niissä lukee tuo Metal Card Nostalgic art, ei siis kuulu kuvaan :)

Unohdin näköjään kuvata Betty boop vihkosen...

KÖH

Sanoiko joku, että ostelee/syö ahdistukseena, eihän toki ;)

Olo on vähän parempi jo, vaikka on pari muutakin sairastelua tässä päällä... vettä tulee koko ajan, mutta kaupunki on ihan kiva ja kaikki on suht kävelymatkan päässä. Otan kuvia joku lähipäivä kun sain tänään ostettua ne patterit kameraan ja ei sataisi niin kauheasti. Sateenvarjoa en ole ostanut koska en ole löytänyt kivaa, en myöskään talvitakkia.

Oletan, että puudelinmalliset koirakorvikseni, tai mörkökorvikset jotka sanovat rakastavansa karkkia suojelevat minua lumimyrskyltä ja vedeltä ;)

Huonetoverini ovat kadonneet, en tiedä pysyvästikö vai tulevatko tilalle uudet, mutta tästä nautin...

Kuvien laatu on mitä on, en jaksanut kauheasti näpertää :)