Maanantaina oma unkarilainen yhteyshenkilöni Tibor tulee meidän koulullemme Laureaan! pitämään kv-kurssilaisille esityksen Gyulasta, tapaan hänet myös tiistaina päivää ennen lähtöäni 1,5h ajan joka toimii tällaisena introna harjoittelulleni.

En edes tiedä minkä ikäinen hän on tai miltä hän näyttää :) hän on luvannut perjantaihin mennessä viimeistellä aikatauluni muun henkilökunnan kanssa, joten oletan, että saan tietää sen joko perjantaina tai viimeistään ma-ti.

Yleisolo ei vieläkään ole jännittynyt ja kovin moni tuntuu olevan pettynyt, kun vastaan näin :D lähinnä muutamia kertoja (yleensä iltaisin/öisin) on tullut paniikki miten selviän ilman Töppistä 3kk, miten se selviää ilman minua, entä Akseli, entä minä ilman Akselia...

Tarkoitus olisi tänään mennä illalla syömään kiinalais-thaimaalaiseen Tang Dynastyyn, huomenna leffaan katsomaan Haarautuvan rakkauden taloa, lauantaina mennä syömään ex-työporukan kanssa Satkariin ja ehkä jatkoille Shakeriin... ehkä sit sunnuntaina mietin pakkaamistani ;)

Tulimme juuri kotiin laitumelta ja siellä tutustuin hieman siihen materiaalinivaskaan, jota kv-koordinaattoriltamme sain Békésin kunnasta ja Gyulan toiminnasta... en.wikipedia.org/wiki/B%C3%A9k%C3%A9s_county