No olinpa oikeassa tämän päivän suhteen, menin kylpylälle joskus 11 jälkeen (koska jostain syystä bussivuoroja on harvennettu ja istuin pysäkillä 20minuuttia) ja siellä ei kukaan erityisemmin kaivannut minua joten sovin johtajan kanssa, että näemme huomenna kello 15. Hänellä oli joku paha dedis-paikka menossa eikä ehtinyt jutella juuri silloin.

Huomenna pitää puhua:

-Lähden 15.10 Agárdiin joten 14.10 on viimeinen päivä Gyulan kylpylässä

-Onko minulla mitään työaikoja vai luonko oman aikatauluni ja tulen ja menen miten haluan?

-Tarvitseeko minun raportoida läsnäolostani kenellekään?

-14.10 viimeinen tapaaminen ja raportin palautus?

- Käännöksen palautus kenelle, entä mahdolliset jatkokysymykset?

-Puhelinnumero-ongelma

Joten tapaamisen sopimisen jälkeen -olin varautunut- otin uimakamani ja lähdin lillimään. Täällä on jännä pukuhuonemeininki. Yksi täti avaimen kanssa hallitsee kaikkien kaappien avaamista ja lukitsemista, joten hänelle pitää ilmoittaa koska kaapin haluaa kiinni ja koska auki. Pöydällä on paperia ja kynä, jotta kaapin numeron voi kirjoittaa itselleen muistiin.

Ensimmäinen virhe, minulta puuttui kokonaan lipokkaat, joten hommasin sellaiset 1000ft:llä spa:n uimakioskeista joita on yhteensä kai viiden verran? niistä saa uikkareita, uimaleluja ja lipokkaita. Kaikki täällä kulkevat lipokkailla, koska kuljetaan sisä- ja ulkotiloissa, sekä äärimmäisen liukkailla lattioilla. Jokaisen altaan vieressä on naulakot, johon voi jättää pyyhkeensä ja laukkunsa ja täällä tosiaan jätetään aika vapaasti kamat esille, että luottamus kanssaihmisiin on korkealla.

Lipokkaat jätetään altaan reunalle, jonka jälkeen kävellään kahluualtaan läpi ja altaaseen. Ensimmäinen allas jota testasin oli Mustekala-mineraaliallas:

Lämpötila oli mukava ja oli hauska istua kuumassa altaassa ulkona, mustekala jatkuu sisätiloihin josta pääsee loungeen ja muihin altaisiin. Lämpötila n. 35-37

Seuraavaksi oli suosikkini perhosallas:

Lämpötila noin 34-35C ja lillin selälläni pitkän aikaa kuunnellen hallin kohinoita.

25m uima-allas, taustalla perhosallas. Kylmempi vesi ja vain uimareille ei lillimiseen. 28-30C

Pieni kuva, mutta ei voi mitään. Pienin ja kuumin mineraalivesialtaista. Lämpötila 36-38C

Lopuksi lillin vielä mustekalassa ja lähdin pukukopin kautta kotimatkalle. Pukuhuoneissa oli ilmaiset hiustenkuivaajatkin btw.

Kävin Tescossa kaupassa, sain taas odottaa 20minuuttia bussia harvennuksen takia ja tulin tänne hostellille hengailemaan :)