Tuskacrew, you're welcome at our place in pasila on Thursday 1.st of July from 6pm!

 

Ensi viikolla olenkin sitten hullu kakuntekijä (en hatuntekijä, kuten Liisa Ihmemaassa ;) )

Jossain vaiheessa pitäisi siivota koko huusholli, koska koko kämppä on aivan täynnä koirankarvaa. Ja siis... aivan täynnä, sitä ei usko ellei näe. Valitettavasti armas koiruutemme oli myös onnistunut tiputtamaan sitä hyvän määrän hissiin ja olin sitä sitten ajoittain potkinut kasaan kulmaan - jotta se sieltä siivottaisiin.

Tänään sitten joku raivohullu naapuri ensin vimmaisesti soitteli ovikelloa 9.30, jonka jälkeen - koska emme avanneet (olimme nukkumassa kuten normaalit lapsettomat ihmiset sunnuntaisin 9.30) oli hissiin ilmestynyt kiukkuinen lappu, että siivoa koirasi karvat HETI! Oolraid, nyppäsin kasan mukaan ja heitin pusikkoon ulos mennessä ja kirjoitin hissiin mairean lapun jossa pahoittelin luonnollisesti mielipahaa ja tapahtunutta, mutta muistutin armasta nimetöntä naapuriamme, että toiset meistä tekevät töitä öisin (Akseli) ja toiset viikonloppuisinkin (minä) joten näin armottoman tärkeä ja akuutti ongelma oltaisiin ehkä voitu hoitaa pari tuntia myöhemminkin. Töppis nimittäin huutaa kuin hinaaja jos joku soittelee ovikelloa, eikä siinä möykässä nuku kukaan. Ei varmasti naapuritkaan.

Siivoamisen ohella tarvitsee siis valmistaa kotitekoiset karjalanpiirakat, raparperipiirakka, ostaa leipäjuustoa ja lakkahilloa, savulohitahnaa, ruissipsit yms. mitä nyt menuun suunnittelinkin. Ja tehdä kaikki nämä viimeistään torstaina ennen vieraiden tuloa. Lisäksi pohdiskelin olisikohan tarvetta tai halua tehdä vielä Baileysjuustokakku, mutta muuttamalla Baileys Sheridan'siin.

Ajattelin, että leipäjuustosta voisi jollain kivalla pikkumuotilla leikata kivoja kuvioita jotka sitten voisi halutessaan päällystää lakkahillolla.

Munavoitakaan en ole koskaan ennen tehnyt itse, joten sekin pitäisi torstaina tehdä hetkeä ennen vieraita. Karjalanpiirakat ja raparperipiirakan teen varmaankin jo ti tai ke. Tosin olen huolissani jos niille käy kuten viimeksi, syystä jota en tiedä piirakat menivät pohjasta hyvin pehmeiksi ja veteliksi yön yli seisoessaan eivätkä olleet enää mukavan kiinteitä tai rapsakoita. Olisikohan säilytysmetodissani ollut vikaa.

Lucasta en ole kuullut yhtään mitään :( mutta yritän vielä tavoitella jotta saisin talosta lisää tietoja. Tänään jäljellä 64 päivää Unkarin matkaan!