Tänään lähdin kiertelemään Györiä, olen tämän viikon vapaalla ja ensi maanantaina menen 10 kylpylälle :)

Näkymä hostellille päin, se on tuo valkoinen rakennus tuossa kylttien takana. Árkád on tosiaan Györin "ostostaivas" ja valitettavasti se on n. 50m päässä hostellista (tuossa kuvan ulkopuolella vasemmalla)

Lähin iso puisto, Árkárdin mainostornin ja tämän välissä on tosi iso kiva leikkipuisto lapsille.

Samaa puistoa :)

Keskustan mielestäni näyttävin rakennus, en kyllä tiedä mikä se on :D Takana on juna-asema ja posti, mutta tämä ei kuulu niihin millään lailla.

Sitten siirryin suuremmilta autoväyliltä keskustampaan päin (eli käännyin tästä rakennukselta oikealle, jossa sijaitsee "oikea keskusta" jossa on lähinnä kävelykatu ja sitten ostoskatuja joissa autot voivat toki kulkea mutta liike ei ole niin vilkasta. Ensimmäinen lempiliikkeeni tulikin siellä sitten vastaan ;) :

JOULUPUKKIHYÖKKÄYS! Tässä liikkeessä oli vain makeisia/suklaata ja alkoholia. Ostinkin täältä muutamat tuliaiset, koska vaikka hinnat olivat hieman korkeammat niin tuotteet erikoisemmat...

Tämän vieressä oli edullinen koru&helykauppa josta ostinkin itselleni 500ft korvikset :) tosi nättejä korviksia, mutta aika isoja suurin osa. Näissä kävi vain käteinen!

Kävelykadun lempeä koriste...

Tästä kuvasta jäi kokonaan pois se mitä havittelin :D Eli tämähän on taas siis konditoriakahvila... mutta se on nätisti tämän koivun takana ja talo halkaisee kaksi kävelykatua :) 

Komea rakennus ison toriaukean "seinänä" ... ja totuus ympäristöstä:

Kaunotar ja hirviö

Perusarkkitehtuuria täällä :) ja HIEMAN rutussa oleva Unkarin lippu

Jukalle terveisiä ;D

Silta Györin toiseen osaan, tämä vieresä oleva siipirataslaiva on ravintola/pizzeria :)

Jostain syystä tämä nätti rantapenkere toimii..parkkipaikkana, mutta pihistinpä sieltä jonkun tuulilasista mainoksia baarista, jotta saisin vinkin mihin viedä armahat sisarukseni ;) www.clubamigos.hu?

Kävin myös Árkádissa (joka minua aina naurattaa koska tuo mieleen Arkhamin :D, hain yhden joululahjan lisää, ostin vähän kortteja ja koulutarvikkeita lempparipaperikaupastani ja kävin ruokakaupassa hakemassa syöpöteltävää :)