Akseli dataa ja Töppis flirttailee kameralle, kuvat on vähän heilahtaneita välillä, mutta en anna sen haitata!

 


Makuuhuone, sänky, käytämme Töppiksen lentoboksia pöytänä, siinä on mm. kupinpidikkeet :D

 

Makuuhuoneen televisio, lipasto yms loppuhuone.

 

Makuuhuoneen "vaatekomero" hienoine verho-ovineen, sekä iskän mukaanostama Kaj Stenvallin kalenteri

 

Eteikäytävä, oik.näkyy ulko-ovi (aukinaisena),  seuraava ovi oikealla on kylppärin ovi, vasemmalla ovi keittiöön. Päädyssä vesikattila lämpimän veden saamiseksi, jääkaappi ja hyllyt.

Jääkaapin sisältöä...

 

Ah ihana kylppärimme oransseine vessanpyttyineen (juu kuva on epätarkka). Kylppärissä on mm. hämähäkkejä niin paljon, että kiitän luojaani etten pode enää yhtä pahaa kammoa kuin nuorempana.

Kylppäriä...

Keittiö ovelta päin katsottuna ja Unkarista ostetut ruokakupit Töppikselle.

 

Pöytänurkkaus jossa keittolevyt, espressopannua ja muita huikean tärkeitä vehkeitä...

Keittiön ruokakomero verho-ovineen, pieni lipasto ja ovi ulos...

Tänään käppäilimme "lähikaupalle" joka tosiasiassa on varmaankin aivan yhtä kaukana kuin keskustakin, pyörällä (jotka saamme su) kannattaa hurahuttaa keskustaan, koska siellä on isommat ruokakaupat, apteekki jne. mutta tuossa lähikaupalla on myös konditoria, lemmikkieläinkauppa ja pubi :D
 

Tänään teimme gurmeeruokaa joka koostui eines-kanahamppareista, majoneesista, ketsupista ja sinapista. Akseli tosin korvasi sinapin tuorejuustolla (Rollitos!) ja pekonilla joka maksoi alle euron.

Päärakennuksesta jonka voin kuvata myöhemmin, löytyy kaasuhella, mikro, sekä pyykinpesukone. Tämä on tosiaan tällainen "kesävuokramökkialue" joten itse päärakennus on aikamoista antiikkia koneita myöten ;) Saamme kuitenkin olla hyvin rauhassa ja alueella pyörii ihmisiä vain silloin jos joku sattuu yöpymään jossain muussa mökissä tai reseptionisti käy siivoamassa. Ajattelinkin laittaa lapun tms. reseptionistin oveen, että miten on tuon meidän lämmityksen kanssa kun patterit eivät ole edelleenkään lämmenneet. Ei mökissä siis jäädy, mutta aamuisin ja iltaisin on hyvin viileää ja Akselia se on alkanut ärsyttää.

Minä olen kylmä iltaisin ja hän aamuisin :D Töppis on hyvin tyytyväinen aina. Pidetään Töppistä hyvillä ilmoilla juoksuhihnassa ulkona ja ulko-ovea auki, jolloin se pääsee sisälle ja ulos mielensä mukaan. Hyttysiä täällä ei juurikaan päiväsaikaan ole.

Huomenna suunnistamme taas Budapestiin ja kohti ihanaista sushiravintolaani, josta kaikki varmaankin ovat kuulleet kyllästymiseen asti ;) 20euroa syö niin paljon kuin jaksat sushia, korealaista ja kiinalaista liukuhihnalla. Voisin suositella jopa niille jotka eivät kalaruoista välitä niin kokeillakseen muita tarjottavia.

Sen lisäksi vierailemme uudestaan West Endissä joka on JUMALATON ostoskeskus, tekemässä vähän paperiostoksia, vaatteita yms.

 Varasimme tänään myös viimeiselle viikolle hotellin Budapestistä (Star Inn Budapest Centrum), saamme varmaankin taas autokyydin Agárdista Budapestiin, jossa sitten vietämme 25-30.11 hotellissa aivan ydinkeskustassa. Hotellireissu maksaa 186euroa sisältäen lemmikkikustannuksen (40euroa). Hotelli on aivan uusi, valmistunut 2009 ja saanut todella hyvät arvostelut.