Kattava Töppis edestä, Töppis takaa. Töppis istuu, Töppis makaa kuvakollaasi ;)

Ja sitten eri päivältä vähän pilvisempää menoa:

"kukaan huomaa jos tästä vähän maistan heinää"

Lisäksi Töppiksen lempiluolasto:

Tyylikkäästi hyllyllä kaikenlaisia tuliaisia ja muuta sälää :D ilmeisesti tämä tyhjä tila jotenkin simuloi Töppikselle samaa kun kotona sängynalus jonne pääsee mönkimään "suojaan".

Kovin kummoista täällä ei ole tapahtunut, tosiaan trehvini siirrettiinkin maanantaille, josta itse siirsin ne tiistaille - eli tälle päivälle ja tänään tullut viesti että hei miten ois huominen :D

Huomenna sitten, toivottavasti.

Eilen yöllä oli kovin myrskyinen ilma, tuuli humisi ja suhisi ja sade ropisi. Mutta aamulla oli enää vain kosteaa ja kuistin pöytäliinakin paikallaan.

Hamsterikasvattajasta en ole sitten perjantaiyön kuullut, joten katsellaan nyt. Onnistuin kuitenkin löytämään kaksi häkkiyläosaa, jotta voisin tuunata dunista kerrosasunnosta. Yhteensä maksoin(maksan) näistä 20euroa, joista toisen saan postissa marraskuun lopulla ja toisen haen Malmilta joulukuun alussa:

Ajattelin tätä Hemulille

Ja tätä mahdolliselle uudelle tulokkaalle, tästä maksoin siis 10e+postit 10e,mutta valkoisen saan ilmaiseksi.

Perjantaina saapuvat vanhempani, ja ajattelin pe-ma ohjelmaan ainakin Árpádin kylpylää ja hierointaa, Skfvárin Bory-vária, Csutoraa, Budapestin kauppahallia ja sen sellaista, loppu riippuu tietenkin mitä he itse haluavat tehdä :)

Tuovat ystävällisesti meille (tuttaville) pari lisäpulloa suomalaista alkoholia, sekä Danielin äidille ruisleipää, hapankorppuja ja lakkahilloa :D Daniel itse halusi käsittämättömästä syystä pullon Gambinaa.

Lisäksi olemme itsellemme pyytäneet ruisleipää ja salmiakkikarkkeja ja minulle Eccon goretexsaappaani. Valitettavasti kävi niin, että ihanat mustat saapikkaani olivat aivan pärsehestä. Olen käyttänyt niitä kuukauden? ja nyt jo saapas on niin taipunut että astun jatkuvasti sisäsyrjän saumalle, plus pohja on vajonnut niin että tuntuu päästävän vettä läpi. Harmittaa koska ne on tosi kivan näköiset, eivätkä olleet mitkään ihan superhalvat.

Akselin vanhempien pitäisi tuoda meille Akselin hanskat+pipo ja ompelutarvikkeet, koska molempien housut ovat revenneet :D

Joululahjalistaakin olen värkännyt, mutta se on tietysti salaisuus