Kiitos Akselin koiran paikat lennoille on nyt myös varmistettu. Pyysivät soittamaan perjantaina, jotta tieto olisi varmasti mennyt heidän systeemeissään läpi ja näin oli käynyt. Itseäni jäi vähän ihmetyttämään eikö kyseisestä tapahtumasta tule mitään varausnumeroa tai tositetta, mutta eivät ainakaan olleet maininneet mitään erityistä. Paitsi tietenkin, että koiran passi pitää olla matkoilla mukana.

Talosta en ole saanut vielä enempää informaatiota, eli odotamme siitä 100% varmistusta ja mahdollisesti jotain lisätietoa, lisäkuvia. Kuitenkin tilanne on suht varma.

Olemme sanoneet ihmisille, että jos ovat reissussa lähellä tai on kiinnostusta tulla Unkariin kylään voimme mahdollisuuksien mukaan tarjota majoituksen, mutta allergisille edelleen tiedoksi että omistamme koiran ja se tulee mukaan ;)

 

29.6 Suomeen tulee Tuskaa varten irc/irl-tuttumme Unkarista, joka tuo hieman tuttuja elintarvikkeita meille. Lisäksi olen pyytänyt toista irc/irl-tuttua, että jos vain on mahdollista hankkia jonkinmoinen autokyyti meille Budapestistä Agárdiin ottaisimme sen ilolla vastaan ja maksaisimme kyllä bensat ja vaivanpalkkaa. Koska junalla liikkuminen kahden matkalaukun ja koiraboksin kanssa voi olla hieman haastavaa...Hän ilmoitti ettei voi luvata mitään, mutta yrittää mahdollisuuksien mukaan auttaa.