Laitan nyt ensin Ilmarin Unkarin reissullaan ottamat kuvat :) 4.11-10.11 (Ilmari Arnkil) Hän olikin ottanut yllättävän paljon kuvia minusta ja Akselista, mikä oli mukavaa koska sitä ei koskaan itse tule tehtyä :) myös parista kohteesta joka itseltäni on jäänyt väliin, kuten Árpádin kylpylästä:

Agárdin pääkatu, Balaton ut ja maailman mahtavin pihakoriste :D Aldin mainos

Elinan lempikoira, Balaton utin labbistyttö :) aivan ihana otus jota saa rapsutella ja pussailla vapaasti

Liszt Ferencin patsas ja kauhusormet (Budapestin Jokai terillä), sekä hieman epäonnistunut malli-ilme :D

Ottamassa soppaa Jokai terillä Passion kahvilassa

Budapestin kauppahalli, oikealla puolella Szabadsag silta :)

Ilmari ja kauppahallin mittavat lihatiskit

Kauppahallin pähkinämyyjä

Szabadsag (vapauden) silta

Kävelemässä kohti auringonlaskua

Ilmari fotaa, kun Elina fotaa

Sillan maisemaulokkeella, jossa myös ikuisen rakkauden lukkoja <3

Kauppahallin puolella, Tonavaa katselemassa (taustalla Szabadsag)

Smile, you're on candid camera! Turistit poseeraavat, tykkään henk.koht kovasti tästä kuvasta :) on tosi onnistunut yhteisotos meistä ja minäkin kärsin katsoa itseäni arvostelematta.

Liukuportailla metrolle

Ördög sarok, Szicsek pálinka St.Hubertus lasista :)

Budapestin kuvat ovat lähinnä perjantailta, mutta sitten kävimme tiistaina maanantain Morrison's 2 reissun jälkeen krapulamatkalla Szekesfehervarissa ja sieltä Árpádin kylpylästä jäi muutamia hyviä otoksia

Pukukopit

Sisäänkäynti Árpádiin, kylpylä on täysin rempattu viime talvena, sisältä ja ulkoa. Kylpylä avattiin yleisölle uudestaan tämän vuoden maaliskuussa. Itsessään rakennus on hyvin vanha, en nyt tosin saa tarkastettua varsinaisia vuosilukuja mistään :/

Kiitos Ilmarille kuvista! :)

Nyt maanantaina kävin Agardin kylpylällä puhumassa kyselun tulosten saamisesta ja opparini aikataulusta, sovimme, että varsinaisen kyselyn saan tämän kuun lopussa ja tulokset ensi vuoden huhtikuussa. Kävin myös viemässä äitin tuomat saunatuotteet, jotka otettiin mielenkiinnolla ja ilolla vastaan.

Eilen kävimme Szomjasissa syömässä viimeiset pizzat ja annoimme yhdelle toiselle tarjoilijalla Fazerin sinivalkoiset-boksin, koska vakkaritarjoilijamme ei ollut paikalla :( tosin sanoimme, että karkit ovat koko ravintolalle. Olimme allekirjoittaneet pienen viestin, jossa luki vieläpä "zum mitnehmen finnek" Eli "takeaway-suomalaiset". Vakkaritarjoilijamme osaa nimittäin tämän jutun jo, tulemme raflaan, otamme dreherit ja tilaamme pizzat, otamme pizzat mukaan jne. :) Ehkäpä viesti näytettiin hänelle...

Tänään veimme 17 pyörät takaisin vuokraajalle, valitettavasti itse mies ei ollut paikalla joten annoimme pyörät, rahat, lukot ja Vodka-karamellit hänen tyttärelleen. Sen jälkeen palasimme Aldin kautta talolle, josta lähdimme 20 Csutoraan viimeiselle illalliselle. Csutorassa olikin vilskettä ja siellä oli tarjoilijana nuori poika joka puhui todella hyvää englantia. Onneksi paikalla oli myös toinen "vakkari" vanha setä, jolle annoimme laskun yhteydessä Fazerin sinivalkoiset ja viestin jossa kiitimme Agárdin parasta unkarilaista ravintolaa ja fantastista tartar-pihviä. Tämä sai oikein ilahtuneen vastaanoton ja naurunhyrähdyksiä ja se käytin lukemassa keittiöhenkilökunnallekin :D 

Siitä jäi oikein hyvä mieli :) ja tuntui että ne joille annettiin konvehtiaskitkin niin jäi joku muisto meistä. Huomenna on vielä talomme respalle ja siivoojalle Szilville Fazerin caramel-geisha-aski :)

Huomenna klo 14 Szilvi hakee televisiomme pois ja 17-> crome ja hänen isänsä hakevat meidät Budapestiin. Meitä odottaa 3 tähden melkein uusi hotelli priima kylppäreineen :) ihanaa.. pitkästä aikaa saa olla suihkussa niin kauan kuin sielu sietää ilman että lattiakaivo tulvii tai kuuma vesi loppuu.

Olemme rakastaneet aikaamme Agárdissa, mutta jo polttelee halu isompiin kaupunkeihin ja sitten kotiin :) tänne jaa kuitenkin paljon mukavia muistoja ja ihania ihmisiä. Ja tulipa sekin todettua ettemme tapa toisiamme pienessä asunnossa, ei ainakaan ihan 3kk sisällä... nyt alkaa molemmilla jo vähän polla kiristää ;)

Mietimme jo josko palaamme ensi kesänä Agárdiin, jos vaikka kaveriporukalla  vuokraisi keskustasta talon :) olisi vaikkapa viikon täällä ja viikon Budapestissä tms.