Tässä on nyt yhdessä päivässä tapahtunut niin paljon, että olen itsekin vielä ihan tillin tallin. En ole yli 24h nukkunut pidempään kuin pari tuntia, mutta kroppa kulkee ihan ylikierroksilla vieläkin eikä nukuta.

Illalla lähdimme siis Békéscsabassa tyttöjen kanssa ulkoilemaan ja lähennyttiin varmaan jonkun verran, illasta kuvia:

Naisille ilmainen sisäänpääsy ja ensimmäinen drinkki

Kitti

Kitti ja Tímea

Partygroup

Tytöt jammailee

Ilta päättyi viehättävästi niin, että Tímiltä poksahti polvi ja jouduttiin tulemaan takaisin hostellille icegeelin ja kylmän pyyhkeen ääreen. Onneksi ei mitään lopullista kuitenkaan :) Aamulla 04.00 lähdin sitten alakertaan. Jätin pöydälle kaikki ruokatarvikkeeni mitä en viitsinyt roudata mukana.

04.20 Mr.Boros, mr.Opacsity ja naishenkilö ottivat minut mukaansa ja lähdimme kohti Agárdia. Matka oli pitkä ja mielenkiintoinen, nukuin tässä välissä siis 1-2h, kunnes saavuimme kylpylälle 07.30~

Kylpylällä tapasin Elisabethin? ja Lucan :) jotka työskentelevät samassa huoneessa kanssani. He ovat todella mukavia nuoria naisia (25v~) ja puhuvat hyvää englantia vaikka sanastossa välillä pätkiikin! :)

Irkkailin toimistossa parisen tuntia kunnes Luca ja Elisabeth kyyditsivät minut talon emäntäni Evan työpaikan kautta (haimme avaimet) "kotitaloon". Evan työpaikalla oli kaksi aivan hurmaavaa koiraa, toinen jonkinäköinen lyhytkarvainen terrierimix, mutta toinen kuin pieni ja siro tolleri :) ihana meripihkasilmä. Tuli heti luokseni kun "pusuttelin" ja oli ihan kyljessä koko ajan. Hyppäsi jopa käsivartta vasten "tukeen" että olisi lähempänä, oikein sulki simmut kun kyhnytin korvien takaa. Oli tulossa autoonkin mukaan ja kysyin kyllä, että saisinko ottaa sen omaksi ;)

Hyvin samaa näköä kuin tässä koirassa, mutta EI ole tämä koira.

Ajelimme myös Velencejärven kautta ja täällä on kyllä kaunista! vaikka sää oli harmaa, kylmä ja pilvinen. Matkalla "eksyimme" ja törmäsimme talon isäntään - Tiboriin joka ohjasti meidät talolle. Tämä on oikein iso omakotitalo jossa on iso piha ja kaikki. Asun kakkoskerroksessa heidän vanhemman poikansa huoneessa, kun poika opiskelee muualla. Yläkerrassa on vanhempien makuuhuone, 8v pojan huone, kylpyhuone, vaatehuone, työhuone? ja tämä isomman pojan huone jossa asun. Alakerrassa on toinen työhuone? toinen kylppäri, autotalli, keittiö ja olohuone. Täällä yläkerrassa on kyllä kylmä, mutta peitto on paksu ja internet on wi-fi.

Ovesta heti oikealla.

Oikea takaseinä.

Vasen takaseinä

Ovesta vasemmalla työnurkkaus.

Eli olin talolla 14 asti kunnes Luca haki minut taas kylpylälle, tarkoituksenani on tehdä tällä viikolla heille raportti suomalaisten saunakulttuurista ja "nykyhetkestä" :) Ensi viikolla siirryn markkinoinnin puolelle ja sieltä ei vielä tiedetä mitä teen, tai siis Luca ei osannut sanoa.

Viikonloppuna saatamme kuulemma käydä järven ympäri jos minua kiinnostaa ja mahdollisesti ensi viikolla toisessa kaupungissa. Tosiaan, majoitukseni sijaitsee Gárdonyssä, 5-6km päässä Agárdissa joten työmatkailuni on vähän autokyytikikkailua. Agárdiin kyllä pääsee bussillakin, mutten tiedä yhtään mistä ja miten. Luca ehdotti, että Akseli tulisi junalla Gárdonyyn josta voisimme ehkä jopa hakea hänet.

Tein saunarapoa toimistolla sitten n. 16.30 asti ja siinä välissä kiersimme kylpylänkin pintapuolisesti -  jonka jälkeen Luca vei minut kaupan kautta takaisin tänne talolle. Ostin kaupasta pizzaa, jee! ja sain maistaa unkarilaista itsetehtyä omenamehua ja omenajälkiruokaa. Ihan ok :) Vähän liian kirpeää jälkimmäinen makuuni. Ostin myös ihania juustopatonkeja, mozzarellaa, vissyä ja teetä, koska voin täällä huoneessani keitellä omalla minikeittimelläni vettä. Muistin viedä Akselin makkaratkin jääkaappiin :)

Tibor puhuu hyvää englantia ja heidän 8v poikansakin hieman. Tibor on asunut Lontoossa parin vuoden ajan, tosin hänelläkin sanastossa välillä pätkii mutta niin pätkii minullakin.

Huomenna 7.30 talon emäntä Eva vie minut kylpylälle. Ainakin näiden harjottelujuttujen suhteen on Agárdissa tosi hyvä meno ja tykkään kylpylän modernista ulkonäöstä ja pienemmästä koosta.

Lenkkarini pohjat kosahtivat joten... köh:

Jos joku jaarittelussani kuulostaa epäloogiselta niin voi hyvin olla, käyn oikeasti aika kummallisilla ylikierroksilla. Vatsakin on ollut kovilla ja selkeästi stressin takia oireilee ikävästi :( päivällä oli niin paha olla että tuntui että kohta oksentaa. Pitäisi ehkä ostaa lacto7 tms. varmuuden vuoksi vain.